Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mostly Sunny

Mostly Sunny

01/04/2017 | Flixfilm

Se Mostly Sunny på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktør: Dilip Mehta
Skuespillere: Sunny Leone, Daniel Weber, Sundeep Vohra, Kiran Bedi
Spilletid: 83 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: Få indblik i Sunny Leones ukonventionelle karriere, der gik fra pornostjerne til Bollywood-skuespillerinde og tv-stjerne i realityshows.


Se Mostly Sunny på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMostly Sunny havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mostly Sunny ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mostly Sunny herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mostly Sunny er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mostly Sunny stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar