Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Motel Makeover

Motel Makeover

25/08/2021 | Flixfilm

Motel Makeover på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Christine Jovellanos
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Handling: Faldgruber og en pandemi forhindrer ikke et par bedstevenner og forretningspartnere i at bruge deres designmagi på et nedslidt motel og forvandle det til et ferieparadis.Se Motel Makeover på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Motel Makeover (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 25. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Motel Makeover på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Motel Makeover (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Motel Makeover (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Motel Makeover, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Motel Makeover er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar