Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Mother

03/11/2020 | Flixfilm

Se Mother på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Thriller
Instruktør: Tatsushi Ohmori
Skuespillere: Masami Nagasawa, Sadao Abe, Halo Asada, Sho Gunji
Spilletid: 126 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Shuheis uberegnelige mor føler sig truet, da han begynder at få øjnene op for verden uden for hendes forskruede kontrol. Det kaster familien ud i en tragedie.Se Mother på Netflix
Anmeldelse: Mother

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mother havde premiere på Netflix Danmark den 3. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mother ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Mother:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mother er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mother stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar