Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mother/Android

Mother/Android

07/01/2022 | Flixfilm

Mother/Android på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I en postapokalyptisk verden, der rystes af et voldsomt androideoprør, forsøger en ung gravid kvinde og hendes kæreste desperat at komme i sikkerhed.

Mother/Android havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mother/Android på YouTube.Se Mother/Android på NetflixAnmeldelse: Mother/Android

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mother/Android ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mother/Android stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mother/Android, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mother/Android er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar