Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Mother!

01/06/2021 | Flixfilm

Mother! på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Der bliver skabt uro i en digter og hans kones privatliv, da ubudne fremmede begynder at besøge deres rolige, isolerede hjem.Se Mother! på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Mother! havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mother! på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Mother! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mother! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mother!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mother! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar