Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Motherhood

Motherhood

20/12/2013 | Flixfilm

Se Motherhood på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Katherine Dieckmann
Skuespillere: Uma Thurman, Anthony Edwards, David Schallipp, Matthew Schallipp
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.6

Beskrivelse: En økonomisk trængt mor ønsker at arrangere en fantastisk fødselsdagsfest for hendes 6-årige datter, men alt synes at gå imod hendes ønsker.


Se Motherhood på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMotherhood havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Motherhood ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Motherhood herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Motherhood er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Motherhood stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar