Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Motherless Brooklyn

Motherless Brooklyn

27/10/2020 | Flixfilm

Se Motherless Brooklyn på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktør: Edward Norton
Skuespillere: Edward Norton, Gugu Mbatha-Raw, Alec Baldwin, Willem Dafoe
Spilletid: 144 min
Land: USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.8

Handling: En forhutlet detektiv med Tourettes syndrom er stålsat på at løse gåden om sin mentors død og afslører et net af korruption i det offentlige i 1950'ernes New York.

Motherless Brooklyn havde premiere på Netflix Danmark den 27. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Motherless Brooklyn på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Motherless Brooklyn ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Motherless Brooklyn stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Motherless Brooklyn, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Motherless Brooklyn er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar