Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Motherless Brooklyn

Motherless Brooklyn

27/10/2020 | Flixfilm

Motherless Brooklyn på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: Edward Norton
Skuespillere: Edward Norton, Gugu Mbatha-Raw, Alec Baldwin
Spilletid: 144 min
Land: United States
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.8

Handling: En forhutlet detektiv med Tourettes syndrom er stålsat på at løse gåden om sin mentors død og afslører et net af korruption i det offentlige i 1950'ernes New York.

Motherless Brooklyn havde premiere på Netflix Danmark den 27. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Motherless Brooklyn på YouTube.Se Motherless Brooklyn på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Motherless Brooklyn ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Motherless Brooklyn stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Motherless Brooklyn, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Motherless Brooklyn er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar