Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mothers and Daughters

Mothers and Daughters

01/05/2018 | Flixfilm

Se Mothers and Daughters på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama
Instruktør: Paul Duddridge, Nigel Levy(co-director)
Skuespillere: Selma Blair, Luke Mitchell, Symmetry, Gilles Marini
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Beskrivelse: Op- og nedturene ved mor-datter-forhold bliver vist i flere sammenflettede historier dokumenteret af en gravid single-fotograf.


Se Mothers and Daughters på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMothers and Daughters havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mothers and Daughters ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mothers and Daughters herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mothers and Daughters er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mothers and Daughters stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar