Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mother’s Day

Mother’s Day

25/05/2023 | Flixfilm

Mother’s Day på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Thriller
Instruktion: Simone Stock
Skuespillere: Romy Weltman, Milton Barnes, Shanna Armogan
Spilletid: N/A
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Handling: Da den søn, hun aldrig har kendt, bliver kidnappet, genopfrisker den tidligere agent Nina sine dødbringende evner for at få ham hjem – uanset hvem, der står i vejen.Se Mother’s Day på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Mother’s Day havde premiere på Netflix Danmark den 25. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mother’s Day på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Mother’s Day ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mother’s Day stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mother’s Day, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mother’s Day er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar