Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mother’s Day

Mother’s Day

01/06/2019 | Flixfilm

Mother’s Day på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Drama, Horror, Thriller
Instruktion: Aaron Burns
Skuespillere: Daniela Ramírez, Cristo Montt, Aida Jabolin
Spilletid: 95 min
Land: Chile
Sprog: Spanish, Filipino
IMDb-karakter: 5.6

Handling: De prøvelser og trængsler, som flere mødre (og en enkelt uduelig enkemand og far) må gennemleve i Atlanta, gør Mors dag til en mindeværdig begivenhed i denne komedie.

Mother’s Day havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mother’s Day på YouTube.Se Mother’s Day på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mother’s Day ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mother’s Day stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mother’s Day, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mother’s Day er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar