Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mother’s Day

Mother’s Day

01/06/2019 | Flixfilm

Se Mother’s Day på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama, Horror, Thriller
Instruktør: Aaron Burns
Skuespillere: Daniela Ramírez, Cristobal Tapia Montt, Aida Jabolin, Matías Bassi
Spilletid: 95 min
Land: Chile
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: De prøvelser og trængsler, som flere mødre (og en enkelt uduelig enkemand og far) må gennemleve i Atlanta, gør Mors dag til en mindeværdig begivenhed i denne komedie.


Se Mother’s Day på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMother’s Day havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mother’s Day ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mother’s Day herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mother’s Day er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mother’s Day stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar