Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Motichoor Chaknachoor

Motichoor Chaknachoor

30/06/2020 | Flixfilm

Se Motichoor Chaknachoor på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Debamitra Biswal
Skuespillere: Nawazuddin Siddiqui, Athiya Shetty, Vibha Chhibber, Karuna Pandey
Spilletid: 150 min
Land: India
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: En arbejdsløse, der er desperat efter en kone, får øje på en Bhopal-belle, der udelukkende ser ham som hendes billet ud af Indien.


Se Motichoor Chaknachoor på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMotichoor Chaknachoor havde premiere på Netflix Danmark den 30. juni, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Motichoor Chaknachoor ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Motichoor Chaknachoor herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Motichoor Chaknachoor er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Motichoor Chaknachoor stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar