Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Motivation 2: The Chris Cole Story

Motivation 2: The Chris Cole Story

07/08/2015 | Flixfilm

Se Motivation 2: The Chris Cole Story på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Den verdensberømte pro-skateboarder Chris Cole er vokset op under ydmyge kår og vender tilbage til sin hjemby for at give børnene den mulighed, han aldrig selv fik.

Motivation 2: The Chris Cole Story havde premiere på Netflix Danmark den 7. august, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Motivation 2: The Chris Cole Story på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Motivation 2: The Chris Cole Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Motivation 2: The Chris Cole Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Motivation 2: The Chris Cole Story, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Motivation 2: The Chris Cole Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar