Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Motivation 2: The Chris Cole Story

Motivation 2: The Chris Cole Story

07/08/2015 | Ingen kommentarer

Se Motivation 2: The Chris Cole Story på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, Sport
Instruktør: Adam Bhala Lough
Skuespillere: Tom Asta, Edmund Bacon, Chris Cole, Rob Dyrdek
Spilletid: 76 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Resumé: Den verdensberømte pro-skateboarder Chris Cole er vokset op under ydmyge kår og vender tilbage til sin hjemby for at give børnene den mulighed, han aldrig selv fik.


Se Motivation 2: The Chris Cole Story på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Motivation 2: The Chris Cole Story havde premiere på Netflix Danmark den 7. august, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Motivation 2: The Chris Cole Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Motivation 2: The Chris Cole Story herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Motivation 2: The Chris Cole Story er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Motivation 2: The Chris Cole Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore