Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Motivation 3: The Next Generation

Motivation 3: The Next Generation

01/12/2017 | Ingen kommentarer

Se Motivation 3: The Next Generation på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Adam Bhala Lough
Skuespillere: Lucas Alves, Ryan Decenzo, Aurelien Giraud, Felipe Gustavo
Spilletid: 75 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Resumé: Der står meget på spil for fire talentfulde skateboardere fra Frankrig, Brasilien og USA, som konkurrerer om at vinde den vigtige konkurrence Tampa Am i 2016.


Se Motivation 3: The Next Generation på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Motivation 3: The Next Generation havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Motivation 3: The Next Generation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Motivation 3: The Next Generation herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Motivation 3: The Next Generation er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Motivation 3: The Next Generation stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar