Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Motivation 3: The Next Generation

Motivation 3: The Next Generation

01/12/2017 | Flixfilm

Se Motivation 3: The Next Generation på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Adam Bhala Lough
Skuespillere: Lucas Alves, Ryan DeCenzo, Aurelien Giraud, Felipe Gustavo
Spilletid: 75 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: Der står meget på spil for fire talentfulde skateboardere fra Frankrig, Brasilien og USA, som konkurrerer om at vinde den vigtige konkurrence Tampa Am i 2016.


Se Motivation 3: The Next Generation på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMotivation 3: The Next Generation havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Motivation 3: The Next Generation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Motivation 3: The Next Generation herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Motivation 3: The Next Generation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Motivation 3: The Next Generation stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar