Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Motorcycle Diaries

Motorcycle Diaries

15/12/2014 | Flixfilm

Motorcycle Diaries på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Adventure, Biography, Drama
Instruktion: Walter Salles
Skuespillere: Gael García Bernal, Rodrigo de la Serna, Mía Maestro
Spilletid: 126 min
Land: United Kingdom, United States, France, Argentina, Peru, Chile, Germany
Sprog: Spanish, Quechua, Mapudungun
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Den 23 årige Che Guevara kører gennem Sydamerika på motorcykel med vennen Alberto, og det bliver en tur, som former hans politiske overbevisning.

Motorcycle Diaries havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Motorcycle Diaries på YouTube.Se Motorcycle Diaries på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Motorcycle Diaries ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Motorcycle Diaries stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Motorcycle Diaries, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Motorcycle Diaries er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar