Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Motorcycle Diaries

Motorcycle Diaries

15/12/2014 | Flixfilm

Se Motorcycle Diaries på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Adventure, Biography, Drama
Instruktør: Walter Salles
Skuespillere: Gael García Bernal, Rodrigo De la Serna, Mía Maestro, Mercedes Morán
Spilletid: 126 min
Land: Argentina, USA, Chile, Peru, Brazil, UK, Germany, France
Sprog: Spanish, Quechua, Mapudungun
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: Den 23 årige Che Guevara kører gennem Sydamerika på motorcykel med vennen Alberto, og det bliver en tur, som former hans politiske overbevisning.


Se Motorcycle Diaries på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMotorcycle Diaries havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Motorcycle Diaries ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Motorcycle Diaries herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Motorcycle Diaries er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Motorcycle Diaries stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar