Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Motorway Cops

Motorway Cops

02/03/2017 | Ingen kommentarer

Se Motorway Cops på Netflix

Indspilningsår: 2008–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jamie Theakston
Spilletid: N/A
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: Kameraerne fanger den intense action i denne realityserie, der følger lovens lange arm på Storbritanniens motorveje, når de forfølger forbrydere af alle typer.


Se Motorway Cops på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Motorway Cops (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Motorway Cops (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Motorway Cops herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Motorway Cops er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Motorway Cops (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar