Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Motown Magic

Motown Magic

28/06/2019 | Flixfilm

Se Motown Magic på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation, Comedy, Family, Fantasy, Musical
Instruktør: N/A
Skuespillere: Steven Cantor, Avia Fields, Kelly Jean Badgley
Spilletid: 15 min
Land: Australia, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: Bevæbnet med en magisk pensel – og de klassiske toner fra Motown – forvandler den opfindsomme dreng Ben sin by ved at gøre den farverige gadekunst levende.


Se Motown Magic på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMotown Magic (Magiske Motown) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 28. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Motown Magic (Magiske Motown) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Motown Magic herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Motown Magic (Magiske Motown) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Motown Magic (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Motown Magic

  1. Christina - kl. 19:45, 30-11-2018:

    Endelig en tegnefilm som forældre kan synge med på 💞💞💞

    Skriv kommentar