Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Motown Magic

Motown Magic

28/06/2019 | Flixfilm

Motown Magic på Netflix

Produktionsår: 2018–
Genre: Animation, Comedy, Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: Avia Fields, Marissa Buccianti, Monie Mon
Spilletid: 15 min
Land: Australia, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Bevæbnet med en magisk pensel – og de klassiske toner fra Motown – forvandler den opfindsomme dreng Ben sin by ved at gøre den farverige gadekunst levende.

Motown Magic (Magiske Motown) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 28. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Motown Magic på YouTube.Se Motown Magic på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Motown Magic (Magiske Motown) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Motown Magic (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Motown Magic, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Motown Magic (Magiske Motown) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Motown Magic

  1. Christina - kl. 19:45, 30-11-2018:

    Endelig en tegnefilm som forældre kan synge med på ???

Skriv kommentar