Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Motown Magic

20/11/2018 | 1 kommentar

Se Motown Magic på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation, Music
Instruktør: N/A
Skuespillere: Dustin Green
Spilletid: N/A
Land: Australia, USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 8.5

Resumé: Bevæbnet med en magisk pensel – og de klassiske toner fra Motown – forvandler den opfindsomme dreng Ben sin by ved at gøre den farverige gadekunst levende.


Se Motown Magic på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Motown Magic (Magiske Motown) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Motown Magic (Magiske Motown) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Motown Magic herunder:Fra premieredatoen (20. november, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Motown Magic (Magiske Motown) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Motown Magic (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.1 kommentar til Motown Magic

  1. Christina - kl. 19:45, 30-11-2018:

    Endelig en tegnefilm som forældre kan synge med på 💞💞💞

    Skriv kommentar


Telmore