Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Mouk

01/09/2015 | Flixfilm

Se Mouk på Netflix

Indspilningsår: 2011–
Genre: Animation
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tania Farchy, Rachel Williams, Lisa Ray-Jacobs, Gwenaelle Jegou
Spilletid: N/A
Land: France
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Mens de rejser rundt i verden opdager cyklisterne Mouk og Chavapa skønheden, mysteriet og spændingen ved fremmede lande, fra New York til Madagascar.


Se Mouk på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMouk havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mouk ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mouk herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mouk er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mouk stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar