Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Moulin Rouge!

Moulin Rouge!

13/05/2015 | Flixfilm

Se Moulin Rouge! på Netflix

Indspilningsår: 1952
Genre: Biography, Drama, Music, Romance
Instruktør: John Huston
Skuespillere: José Ferrer, Zsa Zsa Gabor, Suzanne Flon, Claude Nollier
Spilletid: 119 min
Land: UK
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: En naiv digter forelsker sig i en cabaretstjerne, og deres ulykkelige romance er en perfekt kilde for en perlerække af gode sange.


Se Moulin Rouge! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Moulin Rouge! havde premiere på Netflix Danmark den 13. maj, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Moulin Rouge! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Moulin Rouge!:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Moulin Rouge! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Moulin Rouge! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar