Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Moulin Rouge!

Moulin Rouge!

13/05/2015 | Flixfilm

Se Moulin Rouge! på Netflix

Produktionsår: 1952
Genre: Biography, Drama, Music
Instruktion: John Huston
Skuespillere: José Ferrer, Zsa Zsa Gabor, Suzanne Flon
Spilletid: 119 min
Land: United Kingdom
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.1

Handling: En naiv digter forelsker sig i en cabaretstjerne, og deres ulykkelige romance er en perfekt kilde for en perlerække af gode sange.

Moulin Rouge! havde premiere på Netflix Danmark den 13. maj, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Moulin Rouge! på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Moulin Rouge! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Moulin Rouge! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Moulin Rouge!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Moulin Rouge! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar