Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mount St. Elias

Mount St. Elias

20/08/2014 | Flixfilm

Se Mount St. Elias på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Documentary
Instruktør: Gerald Salmina
Skuespillere: Axel Naglich, Jon Johnston, Peter Ressmann, Paul Claus
Spilletid: 100 min
Land: Austria
Sprog: German, English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Tre af verdens bedste bjergbestigere forsøger mod alle odds at sætte verdensrekord på Alaskas Mount St. Elias.


Se Mount St. Elias på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mount St. Elias havde premiere på Netflix Danmark den 20. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mount St. Elias ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Mount St. Elias:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mount St. Elias er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mount St. Elias stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar