Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mountain Family Robinson

Mountain Family Robinson

15/12/2013 | Ingen kommentarer

Se Mountain Family Robinson på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Robinson-klanen er træt af storbyen og flytter til Rocky Mountains, hvor de kæmper mod en brutal vinter, sultne bjørne og bjerge af bureaukrati.


Se Mountain Family Robinson på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mountain Family Robinson havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mountain Family Robinson ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mountain Family Robinson herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mountain Family Robinson er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mountain Family Robinson stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar