Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Mountain

01/09/2018 | Flixfilm

Se Mountain på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Jennifer Peedom
Skuespillere: Willem Dafoe
Spilletid: 74 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Denne film tager med sine spektakulære billeder og tankevækkende lydspor seerne med til toppen af nogle af verdens mest imponerende bjerge.


Se Mountain på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMountain havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mountain ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mountain herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mountain er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mountain stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar