Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Move to Heaven

Move to Heaven

14/05/2021 | Flixfilm

Move to Heaven på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Adam McArthur, Lee Jehoon, Olivia Castanho
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.5

Handling: En mand med Aspergers og hans tidligere straffede onkel gør rent på gerningssteder. De finder liv i det efterladte og giver ukendte historier om afdøde til de efterladte.Se Move to Heaven på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Move to Heaven (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Move to Heaven på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Move to Heaven (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Move to Heaven (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Move to Heaven, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Move to Heaven er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar