Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Move

23/10/2020 | Flixfilm

Move på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Lani Yamanaka
Spilletid: N/A
Land: United States, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Oplev fantastiske dansere og koreografer, der er med til at skabe bevægelseskunst rundt omkring i verden, i denne dokumentarserie.

Move (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Move på YouTube.Se Move på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Move (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Move (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Move, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Move er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar