Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Movie 43

01/11/2016 | Flixfilm

Se Movie 43 på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy
Instruktør: Elizabeth Banks, Steven Brill, Steve Carr, Rusty Cundieff, James Duffy, Griffin Dunne, Peter Farrelly, Patrik Forsberg, Will Graham, James Gunn, Brett Ratner, Jonathan van Tulleken, Bob Odenkirk
Skuespillere: Dennis Quaid, Greg Kinnear, Common, Charlie Saxton
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.3

Beskrivelse: En lang række kendte skuespillere spiller med i denne komedie, som er det nye årtusindes hyldest til klassiske antologifilm som The Kentucky Fried Movie.


Se Movie 43 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMovie 43 havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Movie 43 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Movie 43 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Movie 43 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Movie 43 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar