Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Moving Art: Flowers

Moving Art: Flowers

01/01/2014 | Ingen kommentarer

Se Moving Art: Flowers på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary
Instruktør: Louie Schwartzberg
Skuespillere: N/A
Spilletid: 25 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Resumé: Louie Schwartzberg giver os slående oplevelser, når blomsterne kommer til live i denne vidunderlige film, der er skabt ved time-lapse-fotografering.


Se Moving Art: Flowers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Moving Art: Flowers havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Moving Art: Flowers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Moving Art: Flowers herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Moving Art: Flowers er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Moving Art: Flowers stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar