Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Moving Art: Flowers

Moving Art: Flowers

01/01/2014 | Ingen kommentarer

Se Moving Art: Flowers på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary
Instruktør: Louie Schwartzberg
Skuespillere: N/A
Spilletid: 25 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Resumé: Louie Schwartzberg giver os slående oplevelser, når blomsterne kommer til live i denne vidunderlige film, der er skabt ved time-lapse-fotografering.


Se Moving Art: Flowers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Moving Art: Flowers havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Moving Art: Flowers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Moving Art: Flowers herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Moving Art: Flowers er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Moving Art: Flowers stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar