Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Moving Art: Oceans

Moving Art: Oceans

01/01/2014 | Flixfilm

Se Moving Art: Oceans på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary
Instruktør: Louie Schwartzberg
Skuespillere: N/A
Spilletid: 25 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.7

Beskrivelse: Oplev oceanernes kræfter og de vidunderlige undersøiske landskaber, når Louie Schwartzberg tager sit kamera med under vandet.


Se Moving Art: Oceans på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMoving Art: Oceans havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Moving Art: Oceans ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Moving Art: Oceans herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Moving Art: Oceans er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Moving Art: Oceans stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar