Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Moving Art: Waterfalls

Moving Art: Waterfalls

01/11/2015 | Flixfilm

Se Moving Art: Waterfalls på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary, Short
Instruktion: Louie Schwartzberg
Skuespillere: N/A
Spilletid: 25 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Denne unikke samling korte og enestående naturfilm af Louie Schwartzberg afbilder verdens smukkeste vandfald.

Moving Art: Waterfalls havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Moving Art: Waterfalls på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Moving Art: Waterfalls ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Moving Art: Waterfalls stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Moving Art: Waterfalls, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Moving Art: Waterfalls er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Moving Art: Waterfalls

  1. eva - kl. 19:27, 20-11-2015:

    Movie Art: Vandfald

    Ærgerligt at man ikke får at vide hvilke vandfald og hvor i verden de findes.

    Skriv kommentar