Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Mowgli’ får eksklusiv premiere på Netflix

‘Mowgli’ får eksklusiv premiere på Netflix

28/07/2018 | Flixfilm

Den skulle egentlig have haft amerikansk biografpremiere den 19. oktober, men nu har streamingtjenesten Netflix købt de verdensomspændende streamingrettigheder til storfilmen ‘Mowgli’ med bl.a. Christian Bale, Cate Blanchett, Benedict Cumberbatch og Andy Serkis.

Det oplyser Netflix til en række medier.

Det er filmselskabet Warner Bors., som af uvisse årsager har valgt at afgive rettighederne til Netflix på trods af at filmen var kørt i stilling til biografpremieren og en trailer så sent som i sidste måned blev frigivet på Youtube.

Se traileren til ‘Mowgli’ nederst i artiklen.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Mowgli’ er en CGI live action film, som er instrueret Andy Serkis, baseret på Rudyard Kiplings ‘Junglebogen’, med blandt andet Christian Bale som panteren Bagheera, Cate Blanchett som slangen Kaa, Benedict Cumberbatch som den farlige tiger Shere Khan, og Andy Serkis selv som den vise bjørn Baloo.

LÆS OGSÅ   'Murder Mystery'-fortsættelse på tegnebrættet

Filmen har været mange år undervejs, men blev sendt lidt i baggrunden da Disney i 2016 udsendte deres filmversion af ‘Junglebogen’ på det store lærred. ‘Mowgli’ skulle dog være meget mørkere og udfordrerende end Disney-udgaven, som dog fik stor succes, hvilket utvivlsomt givet anledning til en del neglebidning hos Warner Bros. angående deres investering i ‘Mowgli’.

Der er også lavet en 3D-udgave af ‘Mowgli’ og Netflix oplyser, at denne får premiere i udvalgte biografer. Om 3D-filmen bliver vist i danske biografer vides på nuværende tidspunkt ikke.

‘Mowgli’ får premiere på Netflix Danmark i 2019.    Skriv kommentar