Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Mowgli

07/12/2018 | Flixfilm

Se Mowgli på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Adventure, Drama, Fantasy
Instruktør: Andy Serkis
Skuespillere: Christian Bale, Cate Blanchett, Benedict Cumberbatch, Naomie Harris
Spilletid: 104 min
Land: UK, USA
Sprog: English, Hindi
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: En forældreløs dreng bliver opfostret af dyr i junglen og tager skæbnen i egen hånd, da han konfronterer en farlig fjende – og sine menneskelige rødder.


Se Mowgli på Netflix

Anmeldelse: Mowgli: Legend of the Jungle

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMowgli (Legend of the Jungle) havde premiere på Netflix Danmark den 7. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mowgli (Legend of the Jungle) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mowgli herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mowgli (Legend of the Jungle) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mowgli stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar