Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Mowgli

07/12/2018 | Ingen kommentarer

Se Mowgli på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Adventure, Drama, Fantasy
Instruktør: Andy Serkis
Skuespillere: Christian Bale, Cate Blanchett, Benedict Cumberbatch, Naomie Harris
Spilletid: 104 min
Land: UK, USA
Sprog: English, Hindi
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: En forældreløs dreng bliver opfostret af dyr i junglen og tager skæbnen i egen hånd, da han konfronterer en farlig fjende – og sine menneskelige rødder.


Se Mowgli på Netflix

Anmeldelse: Mowgli: Legend of the Jungle

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mowgli (Legend of the Jungle) havde premiere på Netflix Danmark den 7. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mowgli (Legend of the Jungle) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mowgli herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mowgli (Legend of the Jungle) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mowgli stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar