Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Moz and I

Moz and I

29/05/2022 | Flixfilm

Moz and I på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktion: Edgar Burgos, Esther Lopera
Skuespillere: Luis le Nuit, Mikel Erentxun
Spilletid: 60 min
Land: Spain
Sprog: Spanish, Catalan
IMDb-karakter: 7.8

Handling: I denne dokumentar følger vi Luis Le Nuit, en dj og dedikeret Morrissey-fan, og ser nærmere på hans personlige udvikling og Barcelonas indiemusikscene.

Moz and I havde premiere på Netflix Danmark den 29. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Moz and I på YouTube.Se Moz and I på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Moz and I ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Moz and I stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Moz and I, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Moz and I er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar