Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mozambiques minesøgende rotter

Mozambiques minesøgende rotter

15/08/2021 | Flixfilm

Se Mozambiques minesøgende rotter på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dokumentar følger Miss Marple, en hamsterrotte på størrelse med en kat, som har en lugtesans, der er bedre, end en hunds — og som arbejder med at opsnuse landminer.

Mozambiques minesøgende rotter havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Mozambiques minesøgende rotter på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mozambiques minesøgende rotter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mozambiques minesøgende rotter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mozambiques minesøgende rotter, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mozambiques minesøgende rotter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar