Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mr. Angel

Mr. Angel

31/05/2014 | Flixfilm

Se Mr. Angel på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary, Biography
Instruktør: Dan Hunt
Skuespillere: Lux Alptraum, Buck Angel, Elayne Angel, Tyra Banks
Spilletid: 68 min
Land: USA, Canada, Germany, Mexico
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Velkommen til den transkønnede aktivist og pornopioner Buck Angels verden, hvor du kan følge hans inspirerende forsøg på at blive accepteret.


Se Mr. Angel på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMr. Angel havde premiere på Netflix Danmark den 31. maj, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mr. Angel ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mr. Angel herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mr. Angel er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mr. Angel stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar