Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mr. Bean’s Holiday

Mr. Bean’s Holiday

01/02/2018 | Ingen kommentarer

Se Mr. Bean’s Holiday på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Stakkels Mr. Bean er på ferie ved den franske riviera, da han bliver viklet ind i en utilsigtet bortførelse og en sag om identitetsforveksling.


Se Mr. Bean’s Holiday på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mr. Bean’s Holiday havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mr. Bean’s Holiday ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mr. Bean’s Holiday herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mr. Bean’s Holiday er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mr. Bean’s Holiday stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar