Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mr. Bean’s Holiday

Mr. Bean’s Holiday

16/05/2021 | Flixfilm

Mr. Bean’s Holiday på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Stakkels Mr. Bean er på ferie ved den franske riviera, da han bliver viklet ind i en utilsigtet bortførelse og en sag om identitetsforveksling.Se Mr. Bean’s Holiday på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Mr. Bean’s Holiday havde premiere på Netflix Danmark den 16. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mr. Bean’s Holiday på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Mr. Bean’s Holiday ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mr. Bean’s Holiday stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mr. Bean’s Holiday, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mr. Bean’s Holiday er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar