Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mr. Brooks

Mr. Brooks

15/07/2016 | Flixfilm

Se Mr. Brooks på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Bruce A. Evans
Skuespillere: Kevin Costner, Demi Moore, Dane Cook, William Hurt
Spilletid: 120 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Den karismatiske hr. Brooks er seriemorder i krig med sit eget alter ego, men hans charme kan ikke narre betjenten, der er på sporet af ham.


Se Mr. Brooks på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMr. Brooks havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mr. Brooks ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mr. Brooks herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mr. Brooks er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mr. Brooks stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar