Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Mr. Car and the Knights Templar

Mr. Car and the Knights Templar

12/07/2023 | Flixfilm

Mr. Car and the Knights Templar på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Adventure, Drama, Family
Instruktion: Antoni Nykowski
Skuespillere: Mateusz Janicki, Sandra Drzymalska, Maria Debska
Spilletid: 110 min
Land: Poland
Sprog: Polish
IMDb-karakter: 4.3

Handling: Da en kunstelev finder et gammelt tempelridderkors, bliver han sammen med en besynderlig gruppe sendt ud for at løse korsets hemmelighed.Se Mr. Car and the Knights Templar på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Mr. Car and the Knights Templar havde premiere på Netflix Danmark den 12. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mr. Car and the Knights Templar på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Mr. Car and the Knights Templar ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mr. Car and the Knights Templar stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mr. Car and the Knights Templar, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mr. Car and the Knights Templar er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar