Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mr. Deeds

Mr. Deeds

01/03/2021 | Flixfilm

Se Mr. Deeds på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Steven Brill
Skuespillere: Adam Sandler, Winona Ryder, John Turturro, Allen Covert
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Efter at have arvet et medie-imperium flytter den beskedne Longfellow Deeds til New York - hvor en rapporter og en ping i firmaet venter på at slå kløerne i ham.

Mr. Deeds havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Mr. Deeds på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mr. Deeds ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mr. Deeds stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mr. Deeds, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mr. Deeds er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar