Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mr. Dynamite: The Rise of James Brown

Mr. Dynamite: The Rise of James Brown

02/10/2017 | Flixfilm

Se Mr. Dynamite: The Rise of James Brown på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary, Biography, Music
Instruktør: Alex Gibney
Skuespillere: James Brown, Christian McBride, Bobby Byrd, Greg Tate
Spilletid: 120 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Denne biografiske dokumentar skildrer musikikonet James Browns tidlige liv og karriere fra han var en fattig, forladt dreng til han blev "soulens gudfar".


Se Mr. Dynamite: The Rise of James Brown på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMr. Dynamite: The Rise of James Brown havde premiere på Netflix Danmark den 2. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mr. Dynamite: The Rise of James Brown ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mr. Dynamite: The Rise of James Brown herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mr. Dynamite: The Rise of James Brown er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mr. Dynamite: The Rise of James Brown stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar