Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mr. Dynamite: The Rise of James Brown

Mr. Dynamite: The Rise of James Brown

02/10/2017 | Flixfilm

Se Mr. Dynamite: The Rise of James Brown på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary, Biography, Music
Instruktør: Alex Gibney
Skuespillere: James Brown, Christian McBride, Bobby Byrd, Greg Tate
Spilletid: 120 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Denne biografiske dokumentar skildrer musikikonet James Browns tidlige liv og karriere fra han var en fattig, forladt dreng til han blev "soulens gudfar".

Mr. Dynamite: The Rise of James Brown havde premiere på Netflix Danmark den 2. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Mr. Dynamite: The Rise of James Brown på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mr. Dynamite: The Rise of James Brown ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mr. Dynamite: The Rise of James Brown stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mr. Dynamite: The Rise of James Brown, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mr. Dynamite: The Rise of James Brown er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar