Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mr. Good: Cop or Crook?

Mr. Good: Cop or Crook?

03/06/2022 | Flixfilm

Mr. Good: Cop or Crook? på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne fascinerende dokuserie mistænkes Norges politichef for at være narkosmugler, og efterforskerne må spørge sig selv, om han er en god betjent eller storforbryder.

Mr. Good: Cop or Crook? (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 3. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mr. Good: Cop or Crook? på YouTube.Se Mr. Good: Cop or Crook? på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mr. Good: Cop or Crook? (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mr. Good: Cop or Crook? (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mr. Good: Cop or Crook?, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mr. Good: Cop or Crook? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar