Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mr. Harrigan’s Phone

Mr. Harrigan’s Phone

05/10/2022 | Flixfilm

Mr. Harrigan’s Phone på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En dreng og en aldrende milliardær finder hinanden over bøgernes verden – og deres første iPhones. Men da den ældre mand dør, nægter deres mystiske bånd at dø med ham.

Mr. Harrigan’s Phone havde premiere på Netflix Danmark den 5. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mr. Harrigan’s Phone på YouTube.Se Mr. Harrigan’s Phone på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Mr. Harrigan’s Phone ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mr. Harrigan’s Phone stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mr. Harrigan’s Phone, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mr. Harrigan’s Phone er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Mr. Harrigan’s Phone

  1. Script Writer - kl. 23:09, 07-10-2022:

    Jaeden Martell er talentfuld i filmen, det er en god film

Skriv kommentar