Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mr. Holmes

Mr. Holmes

16/05/2023 | Flixfilm

Mr. Holmes på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Drama, Mystery
Instruktion: Bill Condon
Skuespillere: Ian McKellen, Laura Linney, Hiroyuki Sanada
Spilletid: 104 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English, Japanese, French
IMDb-karakter: 6.8

Handling: En ældre, pensioneret Sherlock Holmes lider af demens og må sætte sin lid til brudstykkerne af sin hukommelse for at genfinde detaljerne i sin sidste, uløste sag.Se Mr. Holmes på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Mr. Holmes havde premiere på Netflix Danmark den 16. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mr. Holmes på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Mr. Holmes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mr. Holmes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mr. Holmes, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mr. Holmes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar