Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mr. Iglesias

Mr. Iglesias

21/06/2019 | Flixfilm

Se Mr. Iglesias på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Gloria Aung, Gabriel Iglesias, Sherri Shepherd, Jacob Vargas
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Den hylemorsomme high school-lærer Gabriel Iglesias forsøger at gøre en forskel for nogle kvikke, men dovne, elever på sin egen gamle skole.


Se Mr. Iglesias på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMr. Iglesias (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mr. Iglesias (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mr. Iglesias herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mr. Iglesias er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mr. Iglesias (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar