Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mr. Jones

Mr. Jones

15/06/2014 | Flixfilm

Mr. Jones på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Biography, Drama, Thriller
Instruktion: Agnieszka Holland
Skuespillere: James Norton, Vanessa Kirby, Peter Sarsgaard
Spilletid: 119 min
Land: Poland, United Kingdom, Ukraine
Sprog: English, Ukrainian, Russian, Welsh
IMDb-karakter: 6.9

Handling: En filminstruktør og hans kæreste finder kreativ inspiration i en mystisk nabos uhyggelige skulpturer, men de skjuler muligvis en frygtelig hemmelighed.

Mr. Jones havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mr. Jones på YouTube.Se Mr. Jones på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Mr. Jones ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mr. Jones stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mr. Jones, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mr. Jones er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar