Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mr. Jones

Mr. Jones

15/06/2014 | Flixfilm

Se Mr. Jones på Netflix

Indspilningsår: 1993
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Mike Figgis
Skuespillere: Richard Gere, Lena Olin, Anne Bancroft, Tom Irwin
Spilletid: 114 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: En filminstruktør og hans kæreste finder kreativ inspiration i en mystisk nabos uhyggelige skulpturer, men de skjuler muligvis en frygtelig hemmelighed.


Se Mr. Jones på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMr. Jones havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mr. Jones ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mr. Jones herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mr. Jones er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mr. Jones stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar