Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mr. Midnight: Beware The Monsters

Mr. Midnight: Beware The Monsters

25/10/2022 | Flixfilm

Mr. Midnight: Beware The Monsters på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Adventure, Comedy, Horror
Instruktion: N/A
Skuespillere: Idan Aedan, Chen Yixin, Caleb Monk
Spilletid: N/A
Land: Singapore
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: En helt almindelig teenager og hans venner bliver paranormale efterforskere og dokumenterer deres eventyr i en onlineblog under pseudonymet Mr. Midnight.

Mr. Midnight: Beware The Monsters (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 25. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mr. Midnight: Beware The Monsters på YouTube.Se Mr. Midnight: Beware The Monsters på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Mr. Midnight: Beware The Monsters (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mr. Midnight: Beware The Monsters (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mr. Midnight: Beware The Monsters, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mr. Midnight: Beware The Monsters er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar