Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mr. & Mrs. Smith

Mr. & Mrs. Smith

01/10/2021 | Flixfilm

Mr. & Mrs. Smith på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktion: Doug Liman
Skuespillere: Brad Pitt, Angelina Jolie, Adam Brody
Spilletid: 120 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.5

Handling: På overfladen er John og Jane et helt almindeligt par, der ikke ved, at de begge to har en hemmelig identitet som lejemordere.

Mr. & Mrs. Smith havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mr. & Mrs. Smith på YouTube.Se Mr. & Mrs. Smith på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mr. & Mrs. Smith ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mr. & Mrs. Smith stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mr. & Mrs. Smith, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mr. & Mrs. Smith er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar