Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mr. & Mrs. Smith

Mr. & Mrs. Smith

01/11/2014 | Flixfilm

Se Mr. & Mrs. Smith på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Action, Comedy, Crime, Thriller
Instruktør: Doug Liman
Skuespillere: Brad Pitt, Angelina Jolie, Vince Vaughn, Adam Brody
Spilletid: 120 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: På overfladen er John og Jane et helt almindeligt par, der ikke ved, at de begge to har en hemmelig identitet som lejemordere.


Se Mr. & Mrs. Smith på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMr. & Mrs. Smith havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mr. & Mrs. Smith ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mr. & Mrs. Smith herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mr. & Mrs. Smith er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mr. & Mrs. Smith stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar