Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mr. Nobody

Mr. Nobody

01/05/2014 | Flixfilm

Se Mr. Nobody på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Drama, Fantasy, Romance, Sci-Fi
Instruktør: Jaco Van Dormael
Skuespillere: Jared Leto, Sarah Polley, Diane Kruger, Linh Dan Pham
Spilletid: 141 min
Land: Belgium, Germany, Canada, France, UK, Luxembourg
Sprog: English, Mohawk
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: Nemo Nobody er den sidste dødelige i en verden af udødelige. Han er 120 år og ser tilbage på sit liv og hans valg – var de mon de rigtige?


Se Mr. Nobody på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mr. Nobody havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mr. Nobody ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Mr. Nobody:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mr. Nobody er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mr. Nobody stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar