Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Mr. Peabody & Sherman som ny animationsserie på Netflix

Mr. Peabody & Sherman som ny animationsserie på Netflix

07/08/2015 | Flixfilm

mr-peabody-sherman-netflix danmarkFilmen om den ufattelig kloge og ikke helt almindelige hund, Mr. Peabody, og hans adopteret søn Sherman, havde premiere i de danske biografer sidste år, men nu vender det umage par tilbage i en helt ny animationsserie. Netflix skriver i en pressemeddelelse, at streamingtjenesten har indgået et samarbejde med DreamWorks Animation om en serie på 13 episoder.

Serien hedder The New Mr. Peabody and Sherman Show og henvender sig til børn i alderen 8-12 år, men forældre kan også følge med, fremgår det af pressemeddelelsen. Første sæson får eksklusiv premiere på Netflix Danmark til oktober.

I serien har Peabody og Sherman lavet deres eget tv-show, som sendes fra deres imponerende hjem på Manhattan. Ved hjælp af tidsmaskinen, som Peabody har opfundet, får de to besøg af historiske personer som Mozart, Napoleon og Edgar Allan Poe. Det hele foregår foran et rigtigt publikum, hvor de hele tiden sker noget utilregneligt fra de mange gæster eller skøre naboer.

LÆS OGSÅ   De 10 mest sete Netflix-film nogensinde

Chris Parnell (Saturday Night Live, 30 Rock) indtaler stemmerne til Mr. Peabody, mens Max Charles (American Sniper), som også lagde stemmer i sidste års biograffilm, gentager sin rolle som Sherman. Serien vil naturligvis også kunne findes med danske stemmer på Netflix Danmark. Hvorvidt dette er de samme som fra biograffilmen, vides endnu ikke.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se The New Mr. Peabody and Sherman Show på Netflix Danmark fra d. 9. oktober.Skriv kommentar