Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mr. Peabody & Sherman

Mr. Peabody & Sherman

01/01/2021 | Flixfilm

Mr. Peabody & Sherman på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Rob Minkoff
Skuespillere: Ty Burrell, Max Charles, Stephen Colbert
Spilletid: 92 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Den geniale hund Mr. Peabody og den unge Sherman tager på en svimlende tidsrejse efter at være genopstået fra den animerede serie "Rocky and Bullwinkle" fra 1960'erne.Se Mr. Peabody & Sherman på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Mr. Peabody & Sherman havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mr. Peabody & Sherman på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Mr. Peabody & Sherman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mr. Peabody & Sherman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mr. Peabody & Sherman, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mr. Peabody & Sherman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar