Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mr. Peek-a-Boo

Mr. Peek-a-Boo

15/04/2023 | Flixfilm

Mr. Peek-a-Boo på Netflix

Produktionsår: 1951
Genre: Comedy, Fantasy
Instruktion: Jean Boyer
Skuespillere: Bourvil, Joan Greenwood, Gérard Oury
Spilletid: 90 min
Land: France, Italy, United Kingdom
Sprog: German, Spanish, French, English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En lovlydig embedsmand opdager, at han kan gå igennem vægge, og bruger sine sære kraft til at imponere en indbrudstyv, han er faldet for.Se Mr. Peek-a-Boo på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Mr. Peek-a-Boo havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mr. Peek-a-Boo på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Mr. Peek-a-Boo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mr. Peek-a-Boo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mr. Peek-a-Boo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mr. Peek-a-Boo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar