Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Mr. Pig

31/12/2016 | Flixfilm

Se Mr. Pig på Netflix

Indspilningsår: 1996
Genre: N/A
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tania Pussycat
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: En aldrende griseavler fra Californien, som står på randen af fallit, gør et sidste forsøg på at sælge sin prisbelønnede orne på den anden side af grænsen.


Se Mr. Pig på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMr. Pig havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mr. Pig ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mr. Pig herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mr. Pig er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mr. Pig stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar