Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mr. Popper’s Penguins

Mr. Popper’s Penguins

04/03/2017

Se Mr. Popper’s Penguins på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Jim Carrey har rollen som forretningsmanden Popper, der arver en flok pingviner og må omdanne sin lejlighed til iskoldt vildtområde.


Se Mr. Popper’s Penguins på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mr. Popper’s Penguins (Poppers Pingviner) havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Mr. Popper’s Penguins (Poppers Pingviner) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mr. Popper’s Penguins herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mr. Popper’s Penguins (Poppers Pingviner) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mr. Popper’s Penguins stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar