Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Mr. Popper’s Penguins

04/03/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Jim Carrey har rollen som forretningsmanden Popper, der arver en flok pingviner og må omdanne sin lejlighed til iskoldt vildtområde.


Se Mr. Popper’s Penguins på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mr. Popper’s Penguins (Poppers Pingviner) havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mr. Popper’s Penguins (Poppers Pingviner) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mr. Popper’s Penguins herunder:Fra premieredatoen (4. marts, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Mr. Popper’s Penguins (Poppers Pingviner) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Mr. Popper’s Penguins stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar